20 Haz 2011

Mantolama İzmir


Artık binaların ısı yalıtımla sarıl­ması ve dış cepheden koruma altına alın­ması giderek yaygın bir hale gelmek­te­dir.Bu nedenle özel­likle her yeni bina üzerinde man­to­lama işlem­leri uygu­lama altına alın­mak­tadır.Irmak İnşaat man­to­lama sis­tem­leri ise bu konuda hizmet eden bir kuru­luş olarak karşımıza çıkmaktadır.
Ekolojik ve yüksek verimli man­to­lama hizmet­leri ile her bir bina üzerinde kolayca man­to­lama uygu­la­maları gerçek­leştir­ilmekte ve binalar iste­nen bir şekilde koruma altına alın­mak­tadır. Irmak İnşaat man­to­lama tarafın­dan sunulan bu hizmetler dahilin­den binalarda oldukça etk­ili tasar­ruf koşulları ön plana çıkmak­tadır.
Man­to­lama sis­tem­lerinin konuş­landırılmış olduğu binalarda büyük oranda yakıt tüketimi gercekleşmektedir.Ayrıca mantolama sistemleri için harcanan maliyet, geri kazanılan tasarruflu tüketim sayesinde 2 yada 3 yıl içerisinde çıkarılmaktadır. Bu nedenle mantolama yaptırmayı düşünen yapı sahiplerinin bu hızlı geri dönüşümüde göz önünde bulundurmalıdırlar.
Diğer yan­dan man­to­lama sis­tem­leri ile binaların büyük anlamda koruma altına alındığını söyle­mek mümkündür. Özel­likle mevsim­sel etk­ilere karşı büyük bir koruma sağlanan yapılar, gerek güneşten gelen UV ışınlarına, gerekse yağ­mur ve kar gibi olum­suz hava koşulların­dan etk­ilen­memek­te­dir.Yapımızı depreme karşı daha güçlü kılan bu sistemler, bunun yanında bak­teri ve küf gibi oluşum­ları da engelleyen bu sis­tem­ler, mikro or­ga­niz­maların barı­na­may­a­cağı bir yapıda üretim altına alın­makta ve binalara uygulanmaktadır.

Siz de İzmir man­to­lama sis­tem­leri ile binalarınızın dış etk­il­er­den etk­ilen­mesini önleye­bilir ve yapılarınızda iste­nen sonuçların ön plana çıkmasını sağlaya­bilirsiniz. Bunun için yap­manız gereken sadece man­to­lama sis­tem­lerinden birini yapılarınızda konuş­landır­maya karar ver­mek ve ardın­dan bir an önce uygu­lama aşa­masına geçmek­tir. Bu sayede yapılarınızda iste­nen koruma önlem­lerini almış ve yapılarınızı her türlü oluşuma karşı koru­muş olursunuz.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
İzolasyon Malzemeleri - Çatı Kaplama
Review mantolama-tr.blogspot.com on alexa.com